Stichting Duurzaam Waterland (SDW) neemt het initiatief om bewoners van Edam-Volendam ‘warm’ te krijgen voor het isoleren van hun woning. SDW geeft om die reden elke woning een eenmalige maximale subsidie voor isoleren van €600.

Maar ook wil SDW helpen met het verhogen van kennispeil over isoleren. Goed isoleren is nog niet zo makkelijk. Want het begint al met de vraag ‘hoe pak je isoleren goed aan?’

Woensdagavond 18 maart om 19:30 bent u welkom in gebouw PiusX te Volendam. Er is dan gelegenheid om als woning-eigenaar beter op de hoogte te raken hoe u met weinig of met meer geld een start kunt maken met het betere isoleren.

Verschillende bedrijven die zich met Isoleren van woningen bezig houden zijn dan aanwezig : Pluimers bv, Duopane bv, Mecuurbouw bv, RABO Bank, Energie-Waterland. U kunt leren over isoleren van spouwmuur, dak- en gevelisolatie, dubbel- en tripleglas, financiering, warmtebeeldfotografie, verbouwing, etc.

Investeren in betere isolatie helpt elk gezin om de gasrekening flink te reduceren voor alle volgende winters. Bijkomend voordeel is ook dat er een behaaglijker binnenklimaat ontstaat. En ook nog wordt uw woning meer waard en wordt het Energielabel verbeterd. Kom dus op 18 maart 19:30 naar PX.