Er komen 1.059 zonnepanelen op het KRAS voetbalstadion. Goed voor het milieu en uw eigen portemonnee. Iedereen die wil, kan meedoen en profiteren van de zon.

FC Volendam wil een voorbeeld zijn op het gebied van duurzaamheid en dus dit soort kansen om duurzame energie op te wekken benutten. Er ligt een prachtig dak waar we gebruik van kunnen maken voor zonnepanelen, terwijl veel mensen zelf geen geschikt dat hebben om te profiteren van de zon. Door dit bij elkaar te brengen profiteren we beide. Zo kunnen we zorgen voor meer zonnestroom in Volendam en een betere toekomst voor onze jeugd.
Door mee te doen met de crowdfunding word je eigenaar van ZonneDelen van het Zonnedak Volendam. Dankzij een samenwerking met energieleverancier Qurrent kan het rendement van de ZonneDelen oplopen tot wel 5,4% per jaar en einde looptijd krijg je de inleg weer terug. De eerste ZonneDelen zijn al weg en we hopen snel samen met jou naar de 100% te gaan. Doe mee en profiteer van de zon!

INVESTEER MEE IN ZONNEDAK VOLENDAM

U kunt al investeren vanaf 25 euro. Heb je vragen over het zonnedak of de crowdfunding stel deze dan via edwin@zonnepanelendelen.nl of bel direct met ZonnepanelenDelen op 020 435 75 47.