Op zaterdag 23 mei vindt van 9.00 tot 17.00 uur op de Koemarkt in Purmerend de Duurzaam Wonen Markt plaats en is de  Van Streek Markt. Dat is dus niet alleen culinair genieten maar ook veel informatie opdoen over hoe u uw omgeving en woning kunt verduurzamen.

Duurzaam Wonen Markt

De Duurzaam Wonen Markt wordt georganiseerd door Opgewekt in Purmerend. U kunt op de markt alles vinden wat u wilt weten over de mogelijkheden voor uw woning met betrekking tot verduurzaming, energiebesparing en vooral besparing in geld. Opgewekt in Purmerend bundelt net als vorig jaar haar krachten met de Van Streek Markt en het belooft weer een fantastische dag te worden!

Meer informatie over de Duurzaam Wonen Markt

Van Streek Markt

De Van Streek Markt biedt de lekkerste streekproducten. Laat u vooral verrassen door wat uw woonomgeving u te bieden heeft qua smaken! Gedurende de dag gebeurt er van alles. Er staat een groot springkussen voor de kinderen en tijdens een lekker hapje kunt u genieten van live muziek. Om de markt heen werken echte bikkels zich in het zweet tijdens de Boeren Bootcamp.

Meer informatie over de Van Streek Markt

Kortom, een mooie dag waar u zeker een kijkje moet komen nemen!