Particulieren

Elk jaar leveren onze windmolens weer flink veel energie. En daar kun jij de vruchten van plukken. We gebruiken de winst die we maken namelijk om jou subsidie te geven.

Voor particulieren die verbeteringen aan hun huis aan willen brengen hebben we regelmatig subsidies. Die vind je onder het kopje Subsidies terug. Heb je als particulier een eigen idee, dan moet het waardevol zijn voor (een deel van) de gemeenschap.

Wat jouw initiatief ook is, als het de regio Waterland duurzamer maakt, is het mogelijk om hier subsidie voor aan te vragen bij Stichting Duurzaam Waterland. Dit doen wij van de winst die we maken met de molens bij Marken.

Jouw woning helemaal gasvrij?

Wil je jouw woning helemaal gasvrij maken? Wij kunnen je daarbij advies geven. Voor meer informatie, neem contact met ons op. Deze mensen gingen je voor: gasvrije woningen

Warmtescan

Benieuwd hoe goed jouw huis geïsoleerd is? Laat dan een warmtescan van jouw woning maken. Met een infraroodcamera wordt gespeurd naar warmte die naar buiten lekt. Onze energieadviseur helpt je daar graag bij.

BELANGRIJK BERICHT
Subsidie op isolatie overgenomen door landelijke subsidie

Verlopen subsidieregelingen

Gasbesparende maatregelen 

Innovatieve zonnepanelen

Fossielvrije woning

Zonnepanelen geïnstalleerd in de periode 1-1-2015 t/m 15-4-2015

Ik heb een ander idee

Heb je een idee dat je hele straat, wijk of plaats duurzamer maakt, laat het ons weten, dan kijken wij hoe we je kunnen helpen.