Warmtescan

Bent je benieuwd waar de warmtelekken in je huis zijn? Door middel van warmtebeeldtechniek kunnen deze plekken gevonden worden. In samenwerking met een energie-adviseur, die het 1-uur durende onderzoek in en buiten uw woning uitvoert, krijg je inzicht in waar deze plekken zitten. Op bovenstaande foto is bijvoorbeeld duidelijk te zien dat de radiator warmte doorstraalt naar de buitengevel.

“Met de warmtebeeldcamera door het kruipluik speuren naar hogere temperaturen is altijd spannend. Als het daar warm is dan komt dit van bovenaf uit de woonkamer

De meeste warmte lekt hier weg door de panelen on de ramen

Na afloop van het onderzoek met een hoogwaardige Flir-warmtescan krijg je ook per e-mail meerdere infraroodfoto’s waarop gegevens en kleuren duidelijk aangeven waar het ‘warmtelek’ zit. Tevens kan de rapporteur je ook een redelijk goede schatting geven van het financiële verlies op jaarbasis van elk ‘warmtelek’.

“Op de foto is duidelijk te zien dat er veel warmte door het bovenraam weglekt”

Woon je in de gemeente Waterland of Edam-Volendam? Dan betaal je slechts € 70 in plaats van € 80 voor een woning vanaf 1970. Voor een oudere woning zijn de kosten € 120 in plaats van € 130. Ben je geïnteresseerd in een warmtescan? Neem dan contact met ons op.