In de Bolder in Monnickendam komen donderdagavond 18 januari diverse aanbieders van isolatie, warmtepompen, verwarming en vervoer bijeen om u alles te vertellen over duurzaam verwarmen en energiebesparing. Natuurlijk is er ook genoeg ruimte om vragen te stellen of eventueel een vrijblijvende afspraak te maken voor een bezoek thuis.

De energietarieven stijgen door schaarste van fossiele brandstoffen en door de klimaatschade die fossiele brandstoffen veroorzaken. Wanneer u niets doet zult u worden geconfronteerd met steeds hoger wordende energielasten. Daarom loont het treffen van besparende maatregelen steeds meer. Ook voor het comfort, klimaat en de woningwaarde heeft het grote voordelen. Indien u niet direct de financiële middelen hebt dan zijn er toch mogelijkheden door verrekening met de energierekening. Ook hierover kunt u deze avond informatie inwinnen.

Op deze avond wordt er ook informatie gegeven over het verduurzamen van monumentale panden.  Dit is een initiatief van Gemeente Waterland, Duurzaam Bouwloket, Groene Grachten en Bureau MVO. Zij werken samen aan een project dat eigenaren van particuliere monumenten informeert over de mogelijkheden van duurzaam wonen/verbouwen. Bewoners van monumenten kunnen in gesprek gaan met Duurzaam Bouwloket en Groene Grachten over de mogelijkheden, en er is een presentatie.

Datum: 18 januari
Tijd: 19:00 – 22:00
Locatie: De Bolder in Monnickendam