≡ Menu

Update over deelauto’s 4 – afgeleverd

De Renault Zoe’s zijn afgeleverd. De kastjes waarmee we de ritten volgen en die de deuren openen zijn ingebouwd en werken. We hebben de eerste ritten gereserveerd bij MyWheels en goed afgewikkeld. De SDW laadpassen zijn beschikbaar en ge-activeerd. De auto’s komen medio volgende week on-line.

We moeten nog een handzame handleiding maken voor mensen die nog niet bekend zijn met elektrisch rijden. Daarom geven we eerst een aantal mensen die al wel gewend zijn elektrisch te rijden toegang (omdat voor hen alleen het reserveren nieuw is) maar al snel daarna krijgt iedereen die.

We verwachten kort na de voorjaarsvakantie de beide wagens op de Pierebaan bij Swaensborgh te hebben staan.

Over de auteur: Antoine Maartens is penningmeester van de Stichting Duurzaam Waterland. Hij woont sinds 2016 in een gasvrije woning. U kunt het verbruik van zijn warmtepomp volgen op deze site: https://www.emoncms.org/input/get&apikey=e64ff4320362ffb1e23300542015de18 Hij werkt voor Stichting Urgenda als projectpersoon voor het project Duurzame Wadden.

Zoeken