≡ Menu

Bandenpomp Monnickendam gerepareerd

Kreeg je de afgelopen tijd een melding van een lekke band bij de slimme bandenpomp? Dan lag het waarschijnlijk niet aan de band. De luchtslang bleek lek, waardoor er lucht ontsnapte en het apparaat dacht dat de druk heel laag was.

Inmiddels is de pomp weer gerepareerd, voorzien van een nieuw binnenwerk en een grote accu. Ook is de pomp voorzien van een nieuwe softwareversie (dit geldt ook voor de bandenpomp in Volendam). Controleer dus snel je bandenspanning weer.

De bandenpompen voorzien in een grote behoefte. In Monnickendam is de pomp al meer dan 18.000 keer gebruikt. Ook in Volendam en Marken staat er een pomp. Rijden op de juiste bandenspanning is veiliger en zuiniger.

Door de geringe hoeveelheid zon in de winter kan het soms voorkomen dat de accu leeg raakt door het hoogfrequente gebruik. Probeer het dan nog eens na een zonnige dag.

Over de auteur: Luuk Oosterbaan is energiebesparing specialist. Hij heeft zijn eigen verbruik flink weten terug te dringen en wil daar graag anderen ook bij helpen. Heeft ook een blog over energiebesparing, duurzaamheid en domotica: www.energiepionier.nl

Zoeken