≡ Menu

Aanmelden

De auto’s worden aangeboden via het autodeelplatform MyWheels. Zij verzorgen de intake, reserveringen, 24 uurs hulpcentrale en betaling. Naast onze auto’s kun je bij MyWheels nog honderden auto’s door heel Nederland huren.

Aanmelden gaat in twee stappen. Het handigst is als je beide stappen gelijk na elkaar doet. Bij beide aanmeldingen moeten je gegevens namelijk gecontroleerd worden. Belangrijk om te weten is dat je hierbij ook een pasfoto en scan van je rijbewijs moet uploaden.

  1. Invullen aanmeldformulier bij Stichting Duurzaam Waterland
  2. Aanmelden bij MyWheels

Aanmelden bij Stichting Duurzaam Waterland

De auto’s zijn in eerste instantie bedoeld voor inwoners van de Gemeente Waterland. Daarom zijn de auto’s niet openbaar zichtbaar op de site van MyWheels. Nadat je je bij ons aangemeld heb maken wij de auto zichtbaar voor jouw MyWheels account.

Aanmeldformulier deelauto

Aanmelden bij MyWheels

Via de site van MyWheels: https://mywheels.nl/signup. Hier maak je een gratis account aan.

Na aanmelden en verifiëren van e-mailadres en telefoonnummer kun je een auto huren. Deze dien je dan vooraf via iDeal te betalen. Hierbij moet je dan verplicht het eigen risico afkopen voor € 3,50.

Je kunt ook kiezen voor automatische incasso. Dan dien je eerst een borg van € 250 te betalen en is het afkopen van het eigen risico niet meer verplicht. Daarnaast profiteer je van nog een aantal voordelen. Kijk voor meer informatie over deze mogelijkheden op de Tarieven pagina van MyWheels. Na aanmelding kun je eventueel hier voor kiezen op de pagina Contractkeuze

Zoeken