Meld je aan voor de deelauto’s

Leuk dat je een elektrische auto wilt gaan delen, samen met vele andere inwoners uit jouw regio. Goed voor het milieu én jouw portemonnee.

Snel en simpel aanmelden

Onze auto’s kunnen wij verhuren mede dankzij de winst die we maken met de windmolens in Waterland. Wij willen graag iets terugdoen voor jou als inwoner. Zodat je niet alleen de lasten van de windmolens draagt, maar ook profiteert van de lusten. Je kunt onze deelauto’s daarom alleen huren als je in de gemeente Waterland of Edam-Volendam woont of werkt. Je aanmelding gebruiken we om te bepalen waar de meeste vraag is naar deelauto’s en om je te kunnen informeren wanneer dat nodig is.

€ 10 korting op je eerste rit

Na het aanmelden ontvang je een bevestigingsmail. Hierin staat wat je verder moet doen. Aanmelden gaat heel simpel en is zo geregeld. Zodra je aanmelding binnen is, kun je meteen een auto reserveren. Je hoeft dus niet weken te wachten. Vul onderstaand formulier in en je rijdt in een paar stappen weg in een van onze comfortabele deelauto’s. Neem de eerste keer wel even rustig de tijd om alles te ontdekken.