Woensdagavond 10 december was de eerste keer dat SDW een Voorlichting had georganiseerd voor het publiek omtrent Verduurzamen. Het thema van deze eerste keer was ‘Isoleren van Woning’. Het werd gehouden in De Bolder te Monnickendam.

Na opening door wethouder Bromet, Milieu & Duurzaamheid, waren er presentaties van volgende bedrijven: Pluimers (woning isolatie), Duopane Glasservices (raamisolatie), Mercuurbouw (verbouwingen), RABObank (financieringen voor grote woning aanpassingen), Energie-Waterland (over warmtebeelden en onafhankelijk advies voor burgers). Voorzitter van SDW dhr. Oussoren sloot de avond af waarna nog velen bleven napraten met bedrijven en onderling over het ondernemen van isolatie projecten bij eigen woning.

Door velen (ongeveer 45 mensen waren aanwezig) is de avond als succesvol beschouwd.

Het ligt in de bedoeling dat er soortgelijke avonden ook nog later deze winter in andere kernen als Broek in Waterland, Edam en ook Volendam worden georganiseerd. Houd deze pagina en FB in de gaten over aankondigingen hieromrent.

Hierbij volgende Powerpoint-presentaties van de volgende bedrijven:

Presentatie Isolatieglas

PPT PV en Isoleren 2 – De Bolder dec 2014