Elektrisch rijden lijkt nu soms duur en onpraktisch. Toch is het een belangrijk onderdeel van de verandering naar een moderne fossiel-vrije manier van leven. Maar het blijkt ook super leuk, handig en goedkoop te zijn nadat de overstap eenmaal is gemaakt.

We geven u daarom graag de gelegenheid zelf te ervaren hoe elektrisch rijden voelt. Stichting Duurzaam Waterland nodigt u uit om op zaterdag 25 maart van 14:00 – 16:30 uur in het gemeentehuis van Monnickendam elektrisch rijden zelf mee te maken.

Stap in voor rondritten met elektrische wagens van Nissan, Hyundai, Renault, Kia, Volkswagen, BMW en Tesla.

En verder:

  • Waarom elektrisch rijden zo belangrijk is
  • Ervaringen van mensen die nu al elektrisch rijden
  • Een verdienmodel voor de zakelijke rijder
  • Eerste aankondiging van het nieuwe elektrisch deelauto plan voor de Gemeente Waterland

Kinderen van harte welkom en voor wat te eten en te drinken wordt gezorgd.