De derde deelauto gearriveerd in Monnickendam. Iedereen die zich heeft aangemeld bij ons heeft van MyWheels al een bericht gehad. In je persoonlijke MyWheels dashboard moeten er nu drie deelauto’s staan onder het kopje ‘Auto’s waar je vriend van bent’. Mist er bij jou een deelauto in het overzicht, laat het ons dan weten.

Locatie

Deelauto #3 staat bij de laadpaal bij winkelcentrum ’t Spil. De laadpaal is te vinden naast de ondergrondse containers, tegenover de Primera. Hier is net als voor de andere deelauto’s een gereserveerde plaats. Voor je fiets zijn er hier ook genoeg fietsenrekken. In de loop van de maand zal de auto worden voorzien van dezelfde herkenbare bestickering als op de andere deelauto’s.

Laadpaal

Qua uiterlijk is de laadpaal iets anders, maar de werking is hetzelfde. De kaartlezer zit op dit model rechtsboven. Bij een donkerblauwe kleur is de auto aan het laden, andere kleuren betekenen dat de auto op dat moment niet laadt. Om de laadkabel schoon te houden kan deze over de laadpaal heen worden gehangen.

Luxe versie

Ten opzichte van de andere deelauto’s zitten er op deze een aantal extra’s: regen/lichtsensor, lederen stuurwiel, 2 extra luidsprekers, elektrisch te bedienen ramen rondom, parkeersensoren achter, Renault handsfree card voor openen starten en sluiten zonder sleutel, luxe interieur, getinte ramen en lichtmetalen velgen.

Aanmelden en meer informatie

Kijk onder het kopje Deelauto voor meer informatie over elektrisch rijden en om je aan te melden voor het deelautoprogramma.