≡ Menu

Budget subsidie gasbesparende maatregelen 2018 – 2019 uitgeput

Onze pot voor gasbesparende maatregelen is voor dit boekjaar uitgeput.

We hebben veel mensen kunnen helpen – het lijkt er op dat we een multiplier van bijna 5 hebben gehaald. Dus voor iedere euro die SDW heeft uitgekeerd is er voor bijna 5 euro geïsoleerd – met dank aan de windturbines op de Nes.

Onder voorbehoud van goedkeuring door ons bestuur en de ALV en tenzij de overheid grootschalig isolatie gaat subsidieren, zetten we zo’n soort programma weer op het budget. Hier is duidelijk vraag naar – in minder dan zes maanden is het budget uitgeput.

Dit traject zou dan per 1 juli 2019 weer actueel worden.

Over de auteur: Antoine Maartens is penningmeester van de Stichting Duurzaam Waterland. Hij woont sinds 2016 in een gasvrije woning. U kunt het verbruik van zijn warmtepomp volgen op deze site: https://www.emoncms.org/input/get&apikey=e64ff4320362ffb1e23300542015de18 Hij werkt voor Stichting Urgenda als projectpersoon voor het project Duurzame Wadden.

Zoeken