DOE MEE MET DE GROOTSTE ZAAIACTIE OOIT

OP 22 APRIL ZAAIEN WE VOOR DE BIJ

Het gaat slecht met de bij, en daarom willen we op zoveel mogelijk plekken in Waterland bloemen zaaien die bijen lekker vinden. Wij delen dit jaar een gigantische berg zaad uit en kunnen jouw hulp daar goed bij gebruiken.

De zaden worden via diverse scholen verspreid, maar als je zelf of met een groepje wilt gaan zaaien dan kun je bij ons ook voor zakjes terecht. Eind maart openen we een afgiftepunt. Voor grotere hoeveelheden kun je contact met ons opnemen.

We kunnen dit aanbieden vanuit de opbrengsten van de windmolens. Daarom is het alleen voor inwoners van en stichtingen in de gemeente Waterland en Edam-Volendam. Voor de rest van Nederland kun je via onderstaande link kijken of er in jouw buurt ook bloemenzaad wordt uitgedeeld: https://www.thepollinators.org/nationale-zaaidag