Plannen voor 2021 -2022

Ons boekjaar loopt jaarlijks van 1 juli tm 30 juni. De begroting is opgedeeld in diverse onderwerpen. Hieronder lees je de plannen per onderwerp.

Organisaties

Net als voorgaande jaren hebben we budget om organisaties te helpen met verduurzamen. Het afgelopen jaar hebben we o.a. werken werken het verbeteren van koelkasten bij organisaties, we hebben de verlichting van de hockeyvereniging helpen moderniseren en zijn bezig met om met de technische school de Triade in Edam een duurzame leerlijn op te zetten

Elektrische deelauto’s

Met de deelauto’s gaat het ook goed. We zijn inmiddels doorgegroeid naar 16 auto’s en hebben gediversifieerd door voor het eerst ook een grotere wagen op te nemen. Laadpalen en locaties blijven aandachtspunten.

Meer groen

Om meer C02 op te nemen, water en hitte-overlast te beperken willen we ook een groendak subsidie gaan introduceren. Heb je geen dak, maar wel veel tegels in de tuin, dan stimuleren we het ook om die er uit te gaan halen.

Isolatie, warmtepompen en zonnepanelen

De landelijke overheid gaat vol door met subsidie op warmtepompen, zonnepanelen en isolatie. Hierop zullen wij dus geen aanvullende subsidies gaan geven.

Begroting

BeinvloedingAdvertenties 2.500,00 
AutodeelprogrammaGarantie naar MyWheels, div. inz. Autodeelproject 40.000,00 
Div.AanvragenAanvragen van organisaties e.d. , warmtescans 65.000,00 
PlantenSubsidies regenton, stenen weg, groene daken 25.000,00 
Bandenpompvooruitbetaalde huur bandenpomp (3 locaties) 8.470,00